Google_plus Pinterest Vimeo RSS
  • CS 1: 08971979095
    CS 2: 0895401538547
  • Instagram
  • Guyonan-Seputar Argowilis

    Onok wong papat podho gak kenale numpak sepur Argowilis jurusan Suroboyo Bandung.
    Sing pertama ibu-ibu umure sekitar 60an. Ketokane termasuk keluarga ningrat lek ndhelok pacakane.
    Sebelahe ibu-ibu iku onok cewek ayu koyok covergirl majalah umure sekitar
    20an.
    Ndhik ngarepe ibu-ibu iku mau onok tentara berseragam dinas, lengkap karo
    tanda jasane. Pokoke berwibawa, umure 50an.
    Sebelahe tentara mau onok arek lanang gondrong umure 25an. Ketokane rocker.
    Selama perjalanan, wong papat iku ngobrol macem-macem.
    Sampek moro-moro sepure mlebu terowongan athik lampune mati, dhadhi petengan pol. Wong papat iku malih meneng kabeh.
    Gak sui moro-moro onok suoro pipi disun terus mari ngono suorone wong
    dikaplok PLAK..!!!.
    Wis mari ngono sepi maneh.
    Sing ibu-ibu iku mau mbatin," Wah hebat arek wedhok sebelahku iki, isok
    menjaga harga diri, gak gelem diperlakukan sembarangan".
    Sing arek wedhok sebelae yo mbatin pisan,"Gak salah tah, sing ngesun mau
    iku, wong onok arek ayu koyok aku kok malah nenek-nenek tuwek sing disun".
    Lha sing tentara iku ambek ngusap-ngusap pipine sing kenek kaplok melok
    mbatin pisan,"Jangkrik, gak melok ngesun tapi kenek kaplok. Dikiro aku
    pengecut tah, lek aku gelem gak usah ngenteni peteng. Wah tersinggung aku".
    Arek rocker iku karo ngempet ngguyu melok mbatin pisan,"Kapan maneh rek,
    isok ngaplok kolonel gathik konangan. Padahal sing tak sun mau iku tanganku dhewe".

    Kamu sedang membaca artikel tentang Guyonan-Seputar Argowilis dan kamu bisa menemukan artikel Guyonan-Seputar Argowilis ini dengan url http://www.hosteljogjaid.com/2011/12/guyonan-seputar-argowilis.html, kamu boleh menyebarluaskannya atau mengcopy paste-nya jika artikel Guyonan-Seputar Argowilis ini sangat bermanfaat bagi teman-temanmu,namun tolong cantumkan link Guyonan-Seputar Argowilis sebagai sumbernya ya!.