Google_plus Pinterest Vimeo RSS
  • CS 1: 08971979095
    CS 2: 0895401538547
  • Instagram
  • Guyonan-Tukang Ngenthut ???

    Yuk Jah lungo perikso nang dokter.
    "Opoko sampeyan ning ?'' Jare doktere.
    Yuk Jah terus cerito, "Iki lho dok, wis sak wulan iki aku malih ngentutan.
    Sak jam isok ping sepuluh aku ngentut. Cumak untunge, entutku iku gak ma
    mbu ambek gak onok suorone, dhadhi gak onok sing ngerti. Lha iki pas aku longgo ndhik ngarepe sampeyan ae wis ping telu aku ngentut. Tapi sampeyan gak ngerti tho, mergo iku mau, entutku gak muni ambek gak mambu. Cumak aku malih gak enak dhewe, mosok arek wedhok ngentutan ".
    "Oh, ngono tah.. Lek ngono tebusen resep iki. Seminggu maneh mbaliko rene maneh" jare doktere.
    Pas wis seminggu yuk Jah mbalik maneh nang doktere.
    "Wis enakan tah ?" takok doktere.
    "Aku gak ngerti obat opo sing dokter kekno wingi, cumak entutku saiki kok ambune malih bosok gak karuan. Sampek kudhu nggeblak aku. Tapi untunge entutku sik tetep gak muni", jare yuk Jah.
    "Berarti saiki irung sampeyan wis gak buntu maneh. Saiki tebusen resep iki yo" jare doktere.
    "Obat opo maneh iku pak dokter ?" takok yuk Jah.
    "Obat kopok.."

    Kamu sedang membaca artikel tentang Guyonan-Tukang Ngenthut ??? dan kamu bisa menemukan artikel Guyonan-Tukang Ngenthut ??? ini dengan url http://www.hosteljogjaid.com/2011/12/guyonan-tukang-ngenthut.html, kamu boleh menyebarluaskannya atau mengcopy paste-nya jika artikel Guyonan-Tukang Ngenthut ??? ini sangat bermanfaat bagi teman-temanmu,namun tolong cantumkan link Guyonan-Tukang Ngenthut ??? sebagai sumbernya ya!.