Google_plus Pinterest Vimeo RSS
  • CS 1: 08971979095
    CS 2: 0895401538547
  • Instagram
  • Guyonan-jeneng Avtur

    Uwar ambek Joko koncoan apik, karo-karone kerjo ndhik Lanud Juanda bagian pengisian BBM Pesawat.
    Bengi-bengi pas udhan deres, Juanda sepi gak onok pesawat sing wani mudhun, wong loro iku malih nganggur gak onok gawean.
    "Adem-adem ngene enake ngombe yo" jare Uwar.
    "Wah iyo tepak iki. Awakmu tau krungu tah lek avtur iku isok diombe ?" jare
    Joko.
    "Yo tau se, jarene lek ngombe avtur isok mak busss !!..kon wani nyobak tah
    ?" Uwar mulai gunggungan.
    Mari ngono arek loro mbukak krane truk tanki avtur.
    Wis tuwuk ngombe arek loro iku mulih terus keturon.
    Isuke pas Uwar tangi, rasane awake sueger kuat.
    Moro-moro onok tilpun muni, tibake Joko sing nilpun.
    "Yok opo kon War..?" jare Joko
    "Wah whuenak, kon yok opo ?" jare Uwar.
    "Awakku yo sueger pisan. Kon gak teler tah ?" jare Joko.
    "Gak blas, aku yo gak ngelu blas. Wis pokoke enak. Mene nyobak maneh tah ?" jare Uwar.
    "Yo setuju, cumak aku kate takok, kon wis ngentut dhurung ?" takok Joko.
    "Dhurung.." jare Uwar.
    "Wah gawat iki. Wis pokoke kon ojok sampek ngentut yo. Diempet ae sak
    kuatmu. ." jare Joko.
    "Lho opoko masalae ..?" Uwar bingung.
    "Soale aku saiki ndhik Banjarmasin.."

    Kamu sedang membaca artikel tentang Guyonan-jeneng Avtur dan kamu bisa menemukan artikel Guyonan-jeneng Avtur ini dengan url http://www.hosteljogjaid.com/2011/12/guyonan-jeneng-avtur.html, kamu boleh menyebarluaskannya atau mengcopy paste-nya jika artikel Guyonan-jeneng Avtur ini sangat bermanfaat bagi teman-temanmu,namun tolong cantumkan link Guyonan-jeneng Avtur sebagai sumbernya ya!.