Google_plus Pinterest Vimeo RSS
  • CS 1: 08971979095
    CS 2: 0895401538547
  • Instagram
  • Guyonan-Jen alias Jin

    Mari kekeselen ngerombeng gak oleh-oleh, Kayat katene ngaso ngisore wit
    asem, mripate nguantuk, sikile kemeng, wetenge lue.
    Sik tas katene keturon, dhadhak sikile ngincak botol. Bareng botole
    dijupuk dhadhak metu beluke, Kayat mencolot kuaget.
    "Hua ha ha ha, jenengku jin botol, telu panjalukmu bakal tak turuti," jare
    jine.
    "Gak percoyo aku, paling kon kate mbujuki aku. Biyen aku iki guanteng lan
    sugih, lha saiki aku malih ireng mlarat koyok ngene iki mergo dibujuki
    ambek jin" jare Kayat.
    "Lho biyen iku be'e awakmu pethuk ambek jin kaspo, lha aku iki lak jin
    apikan tah, dhadhi wis gak usah khawatir.
    Opo maneh awakmu wis kadung koyok ngono, gak bakal isok luwih soro maneh, wis tah gak rugi pokoke.
    Lek gak percoyo, cobaken dhisik ae njaluk opo" jare jine maneh.
    "Yo wis, awas lek awakmu mbujuki. Tak gibheng kon !!!. Sing pertama, aku
    kepingin ndhuwe dhuwik sak karung," jare Kayat
    "Meremo dhiluk.." jare jine. Ting... Pas melek moro-moro ndhik ngarepe
    Kayat wis onok dhuwik sak karung, seket ewuan kabeh.
    "Sik gak percoyo tah awakmu, saiki njaluk opo maneh .. ?" jare jine.
    "Saiki .... aku njaluk omah mewah sak montore, pokoke lengkap sembarange." jarene Kayat.
    "Meremo dhiluk.." jare jine. Ting... Pas melek moro-moro Kayat wis nang
    njero omah mewah. Kayat sueneng gak karuan.
    "Lha saiki kari sithok panjalukmu sing isok tak turuti, pikiren sing
    temenan cik gak getun" jare jine.
    Ambek merem-merem mbayangno, Kayat njaluk,"Aku kepingin kulitku malih
    putih wudho dirubung wong wedhok akeh".
    Pas katene melek, samar-samar Kayat krungu suorone wong wedhok rame ambek keroso awake dicekel-cekel. Tapi kok mambu iwak pindang, pikire Kayat mulai curiga.
    Bareng melek, Kayat kuaget lha kok wis nang tengah pasar, tibake Kayat wis
    dhadhi tahu. . .

    Kamu sedang membaca artikel tentang Guyonan-Jen alias Jin dan kamu bisa menemukan artikel Guyonan-Jen alias Jin ini dengan url http://www.hosteljogjaid.com/2011/12/guyonan-jen-alias-jin.html, kamu boleh menyebarluaskannya atau mengcopy paste-nya jika artikel Guyonan-Jen alias Jin ini sangat bermanfaat bagi teman-temanmu,namun tolong cantumkan link Guyonan-Jen alias Jin sebagai sumbernya ya!.